verhalen

nano stukje hondleven

Ik ben weer ontsnapt. Naar buiten de deur door en snuffel rond. Mijn 4e baasjes waren dit . Het waren wat warrige baasjes want ze d8en dat ik kunstjes kon. Dit daarintegen kon ik niet ik wilde namelijk vooral aan Veel dingen met mijn neus ruiken.
Ik stel me aan je voor beste lezer van dit verhaaltje. Mijn naam is Billy en ik ben een hond. Een beagle welteverstaan en ik ga graag de reuk van lekker eten opzoeken. Dan als ik ben ontsnapt van het huis waar ik verblijf tippel ik de straten af en loop door struiken en het gras. Zo nu en dan zie ik een soortgenoot die ik wel mag en vice versa. Met de meeste soortgenoten daar klikt het niet mee. Net als de 4 baasjes die ik gehad heb.
Dit x wil ik er niet meer terug. Ik zoek zelf wel naar een huis.  

En ja...Daar zag ik een vrouwmens ik loop met haar mee. En zie dat ze een huis binnen gaat.
Zoals mijn neus zijn werk doet wonen in dat huis ook andere soortgenoten.
Na uren snuffelen voor dit huis. Komt er een mens naar buiten en kijkt me aan . Deze gaat naar binnen en waarop kort snel erna er 2
menswezens naar buiten komen lopen. Ze roepen me met allerlei andere Namen en vind het wel grappig hoe ze daar staan. Ik laat me natuurlijk niet zomaar pakken . Dan op gegeven moment vindik het wel genoeg en loop in een snelle pas naar het vrouwspersoon toe, ze heeft een bak met eten in dr hand en zet het voor zich neer.  

Nooit ben ik van haar zijde afgegaan. Zij heeft met me Gelukkige tijden gehad ook huilende en verdrietige tijden zijn er geweest ik heb haar uitgekozen.
Toen zij een manpersoon leerde kennen en samen gingen wonen hadden we veel aan elkaar. Deze manspersoon mocht ik niet en ik was bang voor hem
Toch bleef ik en liep ik niet weg. Want mijn vrouwtje die kreeg een kindje waardoor ik er voor hun moest zijn. Ik heb wel eens mijn knieband kapot gehad dit kwam ook door deze gemene man.
Maar het kleine menspersoontje daar kon ik niet buiten.
Mijn leven is flink verstoord door enkele mens -personen en ook mijn vrouwtje en haar kindje hebben veel straffen ondergaan van deze gemenerik. Ik houd van jou lief vrouwspersoon en kindwezen heel veel.