verhalen

Single Leven - Tinder in the City

Als je tegenwoordig single bent dan sta je op Tinder want anders hoor je er echt niet meer bij. Tinder, voor de mensen die het niet kennen (of doen alsof ze het niet kennen). Tinder is een app voor op je mobiel en het is een grote etalage met foto´s van single mensen die je kan goedkeuren of kan afkeuren. Dit kan je lekker anoniem doen maar zodra je elkaars foto´s beide hebt goedgekeurd dan ontstaat de magie! Je hebt een match en vanaf dat moment kun je met elkaar chatten.  

En aangezien ik ook single ben, zit ik ook met mijn kop op Tinder. Inmiddels al 1,5 jaar en ik vind het bij tijd en wijle heerlijk om er rond te kijken en ik heb ook al geregeld leuke dates aan overgehouden en vriendschappen ook. Zo ook had ik gisteren een hele leuke en spontane lunchdate met iemand die ik via Tinder heb leren kennen en waar ik al een tijdje mee app. Hij appte dat hij in de buurt was en of ik tijd had om te lunchen, ik hou wel van dat soort spontane acties. Ik heb al een week of 2 a 3 contact met hem maar een date was er nog niet echt van gekomen. Eerlijk gezegd kwam dit ook omdat ik hem niet waanzinnig aantrekkelijk vond (zeker niet onaardig maar ook niet bijzonder) en hij af en toe met opmerkingen kwam als: ik ga lekker ravotten met mijn kids dit weekend. Ravotten? Ik kreeg even het idee of mijn oma aan de andere kant van de app zat. Hoe kan je soms afknappen op dergelijke uitspraken en woorden? Eigenlijk had ik hem al een beetje afgeschreven, maar hij bleef enthousiast het contact houden en door deze spontane uitnodiging veranderde er ineens iets. 

Uiteindelijk hebben we een supergezellige lunchdate gehad, heerlijk zitten kletsen en ook veel gelachen. Ik voelde me op mijn gemak en kletste lekker van me af. Hij werd ook steeds aantrekkelijker, mooi dat dat zo werkt! Bij het naar buiten lopen zocht hij af en toe de aanraking, wat ik ook niet onprettig vond en ik zag ineens dat hij een hele goede jeans en vette sneakers aan had. Ook dat maakte hem ineens beduidend interessanter!  

We hebben intussen al een volgende afspraak staan, wordt vervolgd dus.......