Wie zijn wij

Heel Nederland Schrijft is het verhalenplatform van Nederland en helpt schrijvers en lezers op een moderne en nieuwe manier elkaar te vinden. Door software en algoritmes te verbinden aan de nooit aflatende ambitie en enthousiasme om voor elk verhaal nieuwe lezers te vinden en voor elk boek een koper. Dat doen we met name door de inzet van profielen en sociale media.
Daarnaast kunnen wij alle uitgeef-, druk-, marketing - en distributiediensten leveren, om (e) boeken te maken, verkopen en te verspreiden buiten de traditionele bedrijfskolom. Dat betekent dat iedereen zonder veel kosten en risico’s een boek kan schrijven, (laten) maken en exploiteren. Wij leveren daarvoor dan alle tools.

Bel ons of mail voor meer informatie of een afspraak.

24 uur per dag mailen: info@heelnederlandschrijft.nl

Bellen kan ook: 0341 432716
Maandag t/m donderdag (tussen 8 en 4) en vrijdag tot 12 uur.

Interessante websites

Hieronder hebben wij een aantal interessante websites geselecteerd op het gebied van lezen, schrijven en uitgeven. Heb je een mooie toevoeging aan deze lijst stuur ons dan een mailtje.

www.heelnederlandleest.nl
De online boekwinkel met boeken die je raken. Heel Nederland Leest heeft een bijzonder assortiment boeken welke soms maar in kleine oplage zijn gepubliceerd. Ze bieden ook de mogelijkheid aan onafhankelijke schrijvers gebruik te maken van hun webshop.

www.schrijvenonline.org
De website voor iedereen die graag schrijft. Ze houden je op de hoogte van opleidingen, cursussen, evementen en schrijfwedstrijden. Daarnaast hebben ze een prachtig tijdschrift 'Schrijven Magazine' vol met mooie interviews, tips en nieuws.

www.drukkerijwedding.nl
De drukkerij gespecialiseerd in het drukken en printen van boeken. Je kunt bij drukkerij Wedding terecht voor grote oplage maar ook voor POD(printing on demand) producties.

www.schrijversacademie.nl
De Schrijversacademie is de schrijfopleider van Nederland. Ze bieden een totaalpakket met literaire schrijfopleidingen van basisniveau tot professioneel schrijven.

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 
Carin Wormsbecher

Carin Wormsbecher

+31 645 733 495

Ric Hofmanns

Ric Hofmans

+31 653 380 467